Van Veen Coaching | NOLOC en CMI
15589
page-template-default,page,page-id-15589,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

NOLOC en CMI

CMI

Ik ben CMI-b gecertificeerd loopbaancoach.

 

Career Management Institute Netherlands (CMI) is de certificerende instelling voor loopbaanadviseurs die hun vakbekwaamheid willen aantonen. CMI is zelf ook getoetst door de Raad voor Accreditatie, de instantie in Nederland die certificerende instellingen op kwaliteit toetst. CMI heeft aangetoond in staat te zijn certificering van loopbaanadviseurs op een competente, consistente en onafhankelijke wijze te kunnen uitvoeren.
De accreditatie is gebaseerd op een vierjaarlijkse beoordeling tegen de vereisten zoals vastgelegd in ISO/IEC 17024. De accreditatie is van toepassing op de activiteiten zoals deze in de scope voor de loopbaanadviseur zijn vastgelegd. deze zijn: loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding, reintegratie 2e spoor en outplacement.

 

www.cminl.nl

 

Noloc

Ik ben geregistreerd lid van de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

 

Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland. De ruim 2500 leden zijn werkzaam op het gebied van loopbaanadvies, outplacement, beroepskeuze advies, re-integratie- en carriƩre coaching. Zij werken bijvoorbeeld bij re-integratie- en outplacement bureaus, bij interne loopbaancentra, bij het UWV, bij gemeenten of als zelfstandig ondernemer.

 

www.noloc.nl