Van Veen Coaching | Ervaringen
15433
page-template-default,page,page-id-15433,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Ervaringen

"Je bent verantwoordelijk voor je eigen loopbaan & werkplezier."

Kees Tuchscherer

Paula heeft mij goed geholpen in het weer terugvinden van mijzelf. Mij heel bewust gemaakt van mijn sterke en minder sterke punten. Ik heb veel steun aan Paula gehad, waarbij er goed doorgevraagd werd naar de werkelijk argumenten en gevoelens. De begeleiding en oefeningen van Paula hebben tevens een grote bijdrage geleverd in het vinden van een nieuwe uitdaging. Zonder te overdrijven kan ik Paula aanbevelen als loopbaancoach.

Dineke Boshoven

De samenwerking met Paula heb ik als enorm plezierig ervaren. Ik heb haar leren kennen als een uitstekende en stevige loopbaanprofessional. Zij weet mensen te stimuleren regie op hun eigen loopbaan te nemen. Paula werkt zorgvuldig, kiest niet altijd voor de gemakkelijke weg en durft indien nodig te confronteren. Mede dankzij haar brede en ruime HR- ervaring schakelt zij gemakkelijk op alle niveau's.

René van Hal

Heb Paula leren kennen na een periode van meer dan dertig jaar werken en nooit echt hoeven solliciteren. Door de gesprekken en trainingen van Paula heb ik in korte tijd mijn afstand tot arbeidsmarkt kunnen verkleinen. Paula heeft mij door het stellen van ``lastige`` vragen goed getriggerd en stof tot nadenken gegeven. Kortom een loopbaan coach die ik iedereen kan aanbevelen. ga de gesprekken zeker missen.

Jolanda Franken

Paula heeft mij bijzonder goed begeleid. Ze heeft direct in de gaten wat je valkuilen zijn en weet heel goed wat de vervolgstappen moeten zijn. Zo heeft zij mij gestimuleerd om een studie te gaan volgen en daar ook in begeleid wat zou ik willen, waar ben ik goed in en wat zijn mijn zwakheden. Paula heeft veel mensenkennis en weet dan ook precies wat goed voor je zal zijn. Zo heeft zij mij een aantal workshops laten volgen, en heb ik door haar georganiseerde netwerkbijeenkomsten bijgewoond. Zij wist precies dat dit belangrijk voor mij zou zijn en dat heeft zeker bijgedragen dat ik mij nu een jaar later veel zekerder voel dit naar een eventuele nieuwe werkgever toe. Ik ben met name zeer blij dat ik door haar gecoacht bent. Haar professionaliteit haar geduld en haar rustige gesprekken hebben mij een sterker persoon gemaakt en ben ik volledig klaar gestoomd voor de arbeidsmarkt.