Van Veen Coaching | Loopbaanadvies
15472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15472,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Loopbaanadvies

Keuzes maken over je loopbaan is soms lastig. Je praat erover met vrienden en collega’s, maar komt niet verder. Ik help je bij het oriënteren op je loopbaan. Ik luister naar je en stel vragen, waarbij ik je aanzet om na te denken over jezelf. Je maakt je eigen keuzes. Loopbaanadvies kan ook helpen ter voorkoming van ziekte & ontslag, bij het starten van je eigen bedrijf of het kiezen van een studie. Kortom: loopbaanadvies is een investering in jezelf waarmee je verder komt.

Loopbaanadvies traject
In een loopbaantraject wordt onderzocht wat jij precies wilt in je werkend leven. Centraal staan de vragen: “wie ben ik?”, “wat wil ik?”, “wat kan ik?” en “hoe ga ik dit bereiken?” Een concrete aanpak, waarbij ik uitga van de belangrijkste persoon: jijzelf.

Bij loopbaanadvies krijg je inzicht in vragen als:
• Wat motiveert en energie geeft, maar ook wat demotiveert;
• Sterke en zwakke kanten;
• Functionele en disfunctionele werkhouding;
• Drijfveren, verlangens, vaardigheden en/ of talenten.

Loopbaancoaching
Wil je jezelf verder ontwikkelen? Dat kan door middel van coaching. Soms zijn een paar gesprekken voldoende om “inzicht” te krijgen of om een thema aan te pakken. Denk hierbij aan balans privé/ werk, perfectionisme, boosheid en/of frustratie, stress, omgaan met een collega of leidinggevende enz. Je neemt de tijd om jezelf te ontwikkelen, waardoor het werk minder energie kost en je meer werkplezier zal ervaren.

Kennismakingsgesprek en offerte loopbaanadvies of loopbaancoaching
Na een (gratis) kennismakingsgesprek, maak ik een offerte op voor een traject voor loopbaanadvies of loopbaancoaching. Deze offerte is altijd maatwerk en afhankelijk van je persoonlijke situatie en vraag.