Van Veen Coaching | Loopbaanadvies
15472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15472,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Loopbaanadvies

Van Veen Coaching is de specialist op het gebied van Outplacement, reïntegratie en loopbaanadvies.

Plezier in je werk is heel belangrijk! Heb jij twijfels over jouw huidige baan of op welke wijze jij je loopbaan verder vorm wilt gaan geven? Dan is het belangrijk om eerst goed in kaart te krijgen: “wie je bent”, “wat je kunt” en “wat je wilt”. Door begeleiding van een Loopbaanprofessional maak je een bewuste keuze voor werk dat echt bij je past en wat bijdraagt aan een gelukkig(er) leven. Keuzes maken is soms lastig. Wij helpen ook ter voorkoming van ziekte & ontslag. Of als je een eigen bedrijf wilt starten. Kortom Loopbaanadvies is een investering in jezelf.

Bij Van Veen coaching kom je voor advies en/of informatie over werk, solliciteren, loopbaan & scholing.

 

Loopbaanadvies traject
In een loopbaantraject onderzoeken we wat je precies wilt in je werkend leven. Centraal staan de vragen: “wie ben ik?”, “wat wil ik?”, “wat kan ik?” en “hoe ga ik dit bereiken?” Een concrete aanpak, waarbij we uitgaan van de belangrijkste persoon: jijzelf.

Bij Loopbaanadvies krijg je inzicht in vragen als:
• Inzicht in wat motiveert en energie geeft, maar ook wat demotiveert;
• Inzicht in sterke en zwakke kanten;
• Inzicht in functionele en disfunctionele werkhouding;
• Inzicht in drijfveren, verlangens, vaardigheden en/ of talenten.

 

Loopbaancoaching
Soms zijn een paar gesprekken ook voldoende om “inzicht” te krijgen of om een thema aan te pakken, zoals: balans privé/ werk, perfectionisme, boosheid en/of frustratie, stress.

 

Kennismakingsgesprek en offerte Loopbaanadvies of Loopbaancoaching
Na een (gratis) kennismakingsgesprek, maken we een offerte op voor een traject voor Loopbaanadvies of Loopbaancoaching. Deze is “op maat” en afhankelijk van iemands persoonlijke situatie en vraag.