Van Veen Coaching | (Team)Coaching
15474
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15474,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

(Team)Coaching

Coaching blijkt een van de belangrijkste instrumenten te zijn om leerprocessen te stimuleren, of het nu gaat om professionele ontwikkeling of persoonlijke groei, om het effectief uitoefenen van een beroep of om te leren binnen een opleiding.
Coachvragen kunnen bijvoorbeeld zijn: “Ik heb moeite om samen te werken (met..)”,
“Ik ben onzeker als ik een gesprek heb met een leidinggevende”, “Ik geef sinds kort leiding en dat valt mij zwaar. Hoe kan ik steviger overkomen?” Hoe kan ik er voor zorgen dat ik meer gezien word?” enz. Voorwaarde voor coaching is dat er een doel gesteld wordt en dat er bereidheid is om het probleem aan te pakken. Vanuit de krachtgerichte en oplossingsgerichte benadering begeleid ik je bij het veranderen van je gedrag en het behalen van het gestelde doel.

 

Om als team te groeien, samenwerking te verbeteren, meer resultaat te behalen, kan ik op aantal interventies toepassen. Hierdoor wordt de effectiviteit geoptimaliseerd en er efficiënter samen gewerkt. Door in te zien dat je een ieders bijdrage nodig hebt, ontstaat er inzicht, wederzijdse waardering en kan het team zich verder ontwikkelen. Bewustwording van de teamontwikkelingsruimte is daarin het sleutelwoord.