Van Veen Coaching | Over
15431
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15431,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over

"Wat ik vandaag doe is belangrijk, want ik geef er een dag van mijn leven voor."

Paula van Veen: “Outplacement, loopbaanadvies en (team-coaching) is je richten op de toekomst en samen op zoek gaan naar een passende baan, waarin je al je talenten optimaal kunt inzetten”.

 

Over mijzelf:

Ik heb inmiddels heel wat jaren werkervaring in Human Resource Management opgedaan bij verschillende werkgevers in de profit en non-profit sector. Jarenlang ben ik manager geweest van verschillende HR afdelingen binnen het onderwijs en heb ik bij een ROC in Rotterdam een intern Loopbaancentrum opgezet. Daar heb ik mijn passie ontdekt. Het coachen en begeleiden van mensen die op het punt staan om belangrijke keuzes te (moeten) maken in hun carrière.

 

Werken is meer dan geld verdienen. Je wilt ook plezier -in en tijdens- je werk hebben, voldoening ervaren, iets bijdragen aan de maatschappij, jezelf ontwikkelen of andere voor jou belangrijke zaken bereiken. Ik vind het belangrijk dat mensen een inspirerende invulling van hun werkend bestaan vinden, waarbij zij de talenten die zij hebben zo goed mogelijk kunnen inzetten.

 

Ik gebruik in loopbaan- en coachgesprekken verschillende methodieken, met als doel om snel tot resultaat te komen. Ieder mens is anders, dus pas ik ook het gesprek en/of traject aan. Ik mix diepgang met relativering & humor. Door actuele kennis- en ervaring met de arbeidsmarkt kan ik concrete adviezen geven die leiden tot een realistische en passende (droom) baan. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring als loopbaan- en re-integratiecoach. Ik heb veel ervaring met de complexe arbeidsmarktproblematiek van hoger opgeleiden en de sector onderwijs.

 

Na mijn HBO Personeel & arbeid heb ik de post HBO opleiding gevolgd voor Loopbaan- en Mobiliteitsadvies. Tijdens de trajecten zet ik o.a. in biografisch werken, NLP, Hoogendijk Koersonderzoek, beroepskeuze- en persoonlijkheidstesten, systemisch werken, oplossingsgericht- en krachtgericht coachen en Jobmarketing. Wil je meer weten? Kijk dan eens op mijn Linkedin profiel: http://www.linkedin.com/in/paulavanveen

 

Ik ben Erkend LoopbaanProfessional bij  NOLOC, Vereniging van loopbaanprofessionals en CMI-B gecertificeerd bij het Career Management Institute.

Aangesloten bij